Változó világ (elmélkedések és élettapasztalatok)

Változó világ (elmélkedések és élettapasztalatok)

Mitől férfi a férfi?

2022. március 09. - Judit Little

Ez a kérdéskör nagyon régóta foglalkoztat, ahogy az is, hogy mitől nő a nő, de erről majd egy későbbi bejegyzésben elmélkedem, most maradjunk a férfiaknál.

A fenti kérdésre sokféle válasz létezhet, mivel a nők is igen sokfélék, mindenkinek mások az igényei és vágyai. Szerintem engedjük el most azokat a nőket, akik felszínesen csak a külső és a pénz alapján találnak vonzónak egy pasit, mert ők valójában nem férfit keresnek szerintem (ezért lehet, hogy meg leszek kövezve :-D).

Magamból kiindulva a külsőségeknél elég az, ha "egy hajszállal szebb az ördögnél". Ha nem ijedek meg tőle este a sötétben, az már jó pont.

No de térjünk át a belső tulajdonságokra. Mi az, ami elengedhetetlen, mi az, ami csak hab a tortán?

Részemről (kommentben kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is) ezek azok a tulajdonságok, amikkel le lehet venni a lábamról és felkeltik a figyelmemet:

  • gyakorlatiasság
  • határozottság
  • humor (akár fanyar humor vagy önirónia)
  • tájékozottság és/vagy érdeklődés a világ dolgai iránt
  • állatszeretet

Amit a "hab a tortán" kategóriába sorolnék:

  • intelligencia
  • kézügyesség (szerelésre gondoltam :-P )

Így leírva és visszaolvasva valahogy nem adja vissza azt, amit ki szeretnék fejezni ezzel az egész bejegyzéssel. Valójában azt szeretném elmondani, hogy hiába álomszép egy pasi, izmos, magas, stb. az csak a felszín, ugyanúgy, mint a nők esetében. Ha nincs mögötte semmi, akkor kb. annyit ér az egész, hogy rápillantok, esetleg felhúzom a szemöldököm, aztán tovább lépek és már el is felejtem. Kirakat pasi csak a kirakat nőknek kell, ahogy pénzes pasikat is csak az üldöz, aki felszínes és csak élősködni akar. Az igazi nőknek igenis a belső számít és az, ahogy azt már írtam is, hogy ne szerepelhessen maszk nélkül egy horror filmben. :-D 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozovilagks.blog.hu/api/trackback/id/tr1017775928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása